joi, 16 februarie 2012

PayPal

Înfiinţat în anul 1998 în Palo Alto, California, şi cumpărat în anul 2002 de către gigantul online eBay, PayPal este astăzi cel mai popular sistem de plăţi online. Cu ajutorul acestui procesor de plăţi puteţi efectua rapid şi în siguranţă, plăţi şi transferuri de bani pe Internet. Serviciul oferit de PayPal fucţionează ca un cont bancar, singura diferenţă fiind că totul se realizează electronic, din faţa calculatorului, prin intermediul unei conexiuni la Internet. Puteţi să faceţi cumpărături online, să vindeţi online, să transferaţi bani, sau să primiţi banii câştigaţi în afacerile online. Pentru toate acestea aveţi nevoie doar de un card VISA şi de o adresă de e-mail.

PayPal e disponibil şi în România începând din 2007 şi oferă trei tipuri de conturi: Personal, Premier şi Business, în funcţie de nevoile fiecăruia. Acest serviciu este gratuit şi poate fi folosit de orice persoană de peste 18 ani. Viitorul este al comerţului online şi al afacerilor pe Internet, de aceea un cont PayPal este absolut necesar.

2 comentarii:

  1. http://www.neobux.com/m/v/?rh=64616E69656C78726F6D Neobux ramanae nr 1

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă ai avut probleme financiare, atunci este timpul să zâmbești. Trebuie doar să îl contactați pe domnul Benjamin cu suma pe care doriți să o împrumutați și perioada de plată care vi se potrivește și veți avea împrumutul dvs. în mai puțin de 48 de ore. Am beneficiat doar pentru a șasea oară de un împrumut de 700 de mii de dolari pentru o perioadă de 180 de luni, cu posibilitatea de a plăti înainte de expirarea termenului. Faceți legătura cu el și veți vedea că este un om foarte cinstit, cu inimă bună. Acest e-mail este lfdsloans@lemeridianfds.com, iar numărul său de telefon WhatApp este + 1-989-394-3740

    RăspundețiȘtergere