duminică, 6 decembrie 2015

7.52$ de la Traffic Monsoon(6)

În această seară am primit o nouă plată instant de la Traffic Monsoon. Ultimele zile au venit cu foarte multe reclame de 0.02$, însumând aproximativ 0.40$ pe zi. Astfel am ajuns să retrag 7.52$. E a șasea plată de anul acesta, iar pentru anul viitor îmi propun să scot dublu, adică în fiecare lună.

Traffic Monsoon a trecut de un an de prezență online, și timpul este de partea sa deocamdată. Fiecare zi care trece îi aduce noi membri și o reputație tot mai bună. Multe afaceri pe Internet pică proba timpului, în principal din cauză că cei care sunt în spatele lor sunt niște escroci, sau că nu au un model de afacere sustenabil. Eu sunt atras de programele durabile de făcut bani, deoarece acestea pot deveni surse de venit pasiv, iar cu cît mai multe astfel de generatoare de profit, cu atât mai bine.

3 comentarii:

  1. 99% din cei care va promit ca veti obtine bani usor din afaceri online se refera de obicei la bani usor de obtinut de la voi,cei care ii cred.
    Va recomand:http://www.afacerionlinereale.com/2015/12/istoric-afacerionlinerealecom.html

    RăspundețiȘtergere
  2. http://banipeinternet2016.blogspot.ro/p/care-sunt-pasii.html - Cele mai eficiente metode de a face bani in Romania in anul 2016 !

    RăspundețiȘtergere
  3. Parca site-ul se numeste BANI GREI ..., ori vazand cat ai castigat tu in 2015, ai consumat mai mult timp si curent la PC decat daca ai castigat.
    Halal "bani grei" ! :P

    RăspundețiȘtergere