vineri, 22 noiembrie 2013

Black Friday 2013

Anul acesta Vinerea Neagră pică pe 29 noiembrie, adică peste o săptămână. Anul viitor va fi în 28, în 2015 va fi în 27 şi aşa mai departe. Această sărbătoare a vânzărilor a fost creată de americani şi are loc în fiecare an în ultima zi de vineri din noiembrie, a doua zi după Ziua Recunoştinţei. eMAG a adus sărbătoarea în România în 2011 şi după doi ani în care a ţinut-o în aceeaşi zi cu americanii, acuma o face româneşte, cu o săptămână înainte.

Şi alţi comercianţi au furat startul şi îşi vând marfa la preţuri reduse pe 22 noiembrie, unii vor face acest lucru pe 29 şi mai sunt unii care o ţin toată săptămâna în reduceri. Pentru noi, ca şi clienţi, e important că avem de unde alege şi că avem timp să găsim cele mai bune preţuri. Sigur vom găsi ceva care ne stârnească interesul, fie că e vorba de electronice, haine, cărţi, sau alte produse. Pe mine mă interesează un monitor LED şi nişte cărţi.

În acest an vor fi şi mai multe magazine online şi offline, care ne vor ispiti cu reduceri de până la 90%, aşa că trebuie să ne cheltuim banii cu cap. Iată câţiva comercianţi care participă la Black Friday 2013, pe 22, pe 29, sau toată săptămâna:

Electronice, electrocasnice, IT&C: eMAG, Altex, Flanco, F64, ClickShop.ro, evoMAG.ro, CIT Grup, Koyos.ro, ElectroFun;

Îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii: TinaR, 3suisses.ro, ZorileStore.ro, Originals.ro, Ama FashionComodo, La Redoute, Matar.ro, Fashion Days, miniPRIX, Kurtmann, shoes.ro, ECCO, QUICK 24, SevenSins;

Cărţi, muzică, filme: NemiraOKIAN, Libris.ro, Elefant.ro, Bookcity.ro;

Produse pentru copii: Noriel, Lindie, Pantofiori Veseli, 3Pitici, Strollers.ro;

Cadouri: happybox, GiftMarket.ro, CadouriDeTop.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu