miercuri, 22 august 2012

JustBeenPaid! a devenit Profit Clicking

JustBeenPaid! nu mai există. Începând de azi, programul revoluţionar creat de Frederick Mann s-a transformat în Profit Clicking, însă această transformare e mai mult una de faţadă. Avem un site nou, cu un design nou, mai atractiv decât cel dinainte, dar deocamdată nu e totul pus la punct. Datele membrilor JustBeenPaid! nu au fost încă transferate pe noua platformă, acest lucru urmând să se facă în cel mai scurt timp.

Afacerile online traversează o criză profundă în aceste zile, cu închideri pe bandă rulantă, care au generat neîncredere şi incertitudine. JustBeenPaid! nu s-a închis, nu a dispărut pur şi simplu, ci s-a transformat. Ce înseamnă această transformare şi dacă ea va reprezenta un nou început, vom vedea în zilele următoare.

marți, 7 august 2012

6$ de la ClixSense(5)

Nimic nou sub soare! În această noapte am primit 6$ de la ClixSense, sumă care reprezintă a cincea plată primită până acum din această afacere.

Sunt sigur că vor urma şi alte plăţi de la acest PTC, deoarece acest program inovator este online din 2007, plăteşte la timp şi se dezvoltă în fiecare zi. ClixSense e una dintre cele mai sigure afaceri online în acest moment, având toate premisele să fie online mulţi ani de acum înainte.