vineri, 16 noiembrie 2012

Black Friday

Mai e o săptămână până la Black Friday(Vinerea Neagră), sărbătoarea consumeristă venită din patria societăţii de consum, evident America. Black Friday e o zi specială în SUA. E vinerea de după Ziua Recunoştinţei(Thanksgiving Day) şi marchează debutul sezonului de cumpărături de Crăciun, prin reduceri masive de preţuri. Comercianţii se întrec în oferte care mai de care mai atractive, astfel încât cumpărătorii au ocazia să-şi cumpere produsele dorite la un preţ nesperat de mic.

După ce de-a lungul ultimilor ani am importat Halloween şi Valentine's Day, anul trecut a ajuns în România şi Black Friday. eMAG e "vinovat" de acest lucru  şi a fost principalul beneficiar al zilei de anul trecut. Anul acesta sunt mai mulţi comercianţi, din diferite domenii, care şi-au anunţat prezenţa la marele festin comercial din 23 noiembrie. Vă prezint o parte dintre ei:

Electronice, electrocasnice, IT&C: eMAG, Altex, Flanco, F64, ClickShop.ro, evoMAG.ro

Îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii: TinaR, 3suisses.ro, ZorileStore.ro, Ama Fashion, FashionUp!, La Femme, QUICK 24, ECCO, SevenSins, Watch Shop

Cărţi, muzică, filme: Nemira, Libris, OKIAN, Elefant.ro, Bookcity.ro

Produse pentru copii: Strollers.ro, 101jucarii.ro

Cadouri: CrystalGifts.ro, GiftMarket.ro

Chiar dacă ofertele sunt tentante şi par irezistibile, nu trebuie să cumpărăm tot ce ne iese în cale. Pentru a ieşi în avantaj din această afacere, numită Black Friday, trebuie să acţionăm inteligent şi să cumpărăm doar ceea ce ne putem permite şi ce avem cu adevărat nevoie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu